Wokół genezy konstytucji marcowej - Ajnenkiel, Andrzej (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1979)
Wokół genezy konstytucji marcowej (W związku z książką Stanisława Krukowskiego, Geneza konstytucji marcowej z 17 marca 1921 r., Warszawa 1977).