Osuchowski Janusz, Prawo wyznaniowe Rzeczypospolitej Polskiej 1918—1939 - Sudnik, Wanda (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1968)
Recenzja: Janusz Osuchowski, Prawo wyznaniowe Rzeczypospolitej Polskiej 1918 —1939. Węzłowe zagadnienia, Książka i Wiedza, Warszawa 1967, ss. 562+6 nlb.