Kronika - CPH 20(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1969)
XII Międzynarodowy Kongres Papirologów w Ann Arbor (Henryk Kupiszewski) … 223 Habilitacja dra Witolda Wołodkiewicza z prawa rzymskiego (Grażyna Bałtruszajtys) … 223 Habilitacja dra Władysława Ćwika z historii państwa i prawa polskiego (Artur Korobowicz) … 224 Habilitacja dra Michała Pietrzaka z historii państwa i prawa polskiego (Grażyna Bałtruszajtys) … 226 Obrona pracy doktorskiej mgra Franciszka Wyciska (Roman Buksiński) … 226 Seminarium historycznoprawne młodych pracowników nauki Wydziału Prawa Uniwersytetu Wrocławskiego (Edward Jędrzejewski) … 227 Z pobytu prof. Mario Talamanca w Polsce (Władysław Rozwadowski) … 228 Sprawy redakcyjne Czasopisma Prawno-Historycznego .... 228