A. Csizmadia — K. Kovács — L. Asztalos, Magyar Allam-És Jogtörténet - Bartel, Wojciech M. (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1973)
Recenzja: Andor Csizmadia — Kálmán Kovács — Lászlo Asztalos, Magyar llam-És Jogtörténet, Szerkasztette Csizmadia Andor, Tankönyvkiadó, Budapest 1972.