L. Mosse (wyd.), Police Forces in History, London — Beverly Hills 1975 - Kodrębski, Jan (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1978)
Recenzja: Police Forces in History, wyd. L. Mosse, London—Beverly Hills, 1975.