Jozef Fischer, Učebná pomočka z dejín štátu a práva socialistických krajin - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1977)
Recenzja: Jozef Fischer, Učebná pomôcka z dejin štátu a práva socialistických krajin. I. diel, ss. 138; II. diel, ss. 230. Univerzita Komenského v Bratislave 1974.