Kronika - CPH 25(2)1973 (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1973)
Walne Zgromadzenie Société d’Histoire du Droit (Stanisław Grodziski) ... 301 Kongres historycznoprawny w Norymberdze (Lesław Pauli)... 301 Obrona pracy doktorskiej mgra Edwarda Jędrzejewskiego (Zbigniew Lasak) ... 302 Posiedzenie Komisji Historii Państwa i Prawa Instytutu Historii PAN oraz Komitetu Redakcyjnego Czasopisma Prawno-Historycznego (Marek Sędek) ...303