Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1969 - Sawicki, Jakub (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1971)
Sawicki Jakub, Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1969.