Feenstra R., Repertorium bibliographicum institutorum et sodalitatum iuris historiae - Bardach, Juliusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1970)
Recenzja: R. Feenstra, Repertorium bibliographicum institutorum et sodalitatum iuris historiae, Leiden 1969, E. J. Brill,