Senkowski Jerzy, Skarbowość Mazowsza od końca XIV wieku do 1526 roku - Pałucki, Władysław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1967)
Recenzja: Jerzy Senkowski, Skarbowość Mazowsza od końca XIV wieku do 1526 roku, Warszawa 1965, ss. 247.