Vaňeček Václav, Dějiny státu a práva v Československu do roku 1945 - Polaček, Vojtěch; Wróblewski, Tadeusz Seweryn (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1966)
Recenzja: Václav Vanéček: Dějiny státu a práva v Československu do roku 1945, Orbis, Praha 1984, ss. 620.