Sobociński Władysław, Historia ustroju i prawa Księstwa Warszawskiego - Wąsicki, Jan (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1965)
Recenzja: Władysław Sobociński, Historia ustroju i prawa Księstwa Warszawskiego, Toruń 1964, ss. 327, 1 mapa.