La Summa Institutionum „Iustiniani est in hoc opere” editée par Pierre Legendre. Ius Commune - Kupiszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1976)
Recenzja: La Summa Institutionum „Iustiniani est in hoc opere” editée par Pierre Legendre, Ius Commune — Sonderhefte 2. Vittorio Klosterman, Frankfurt am Main, 1973. S 174 + 2 fot.