Jaromir Kincl, Otroci ve franckých právnich pramenech 6.-8. stoleti - Malinowska-Kwiatkowska, Irena (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1976)
Recenzja: Jaromír Kincl, Otroci ve franckých právních pramenech 6.-8. století, Praha 1974, ss. 299.