F. Sivák — J. Klimko, Dokumenty k dejinám štátu a práva na úzeni ČSSR - Ciągwa, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1976)
Recenzja: F. Sivák — J. Klimko, Dokumenty k dejinám štátu a práva na úzeni ČSSR, Univerzita Komenského v Bratislave, 1974.