P. Angelini, Il „procurator” - Żołnierczuk, Mieczysław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1974)
Recenzja: Piero Angelini, Il „procurator”, Milano — Dott. A. Giuffrè Editore — 1971. Fondazione Guglielmo Castelli 42, ss. XI, 275.