F. Miłkowa, Reakcjonnijat zakon za zaszczita na drżawata kako izkluczitelen nakazatelen zakon w Błgarija prez perioda 1924-1934 - Bardach, Juliusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1974)
Recenzja: F. Miłkowa, Reakcjonnijat zakon za zaszczita na drżawata kako izkluczitelen nakazatelen zakon w Błgarija prez perioda 1924-1934, „Nauka i Izkustwo”, Sofia 1973, ss. 138.