Diariusz sejmu walnego warszawskiego 1701 —1702 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1964)
Recenzja: Diariusz sejmu walnego warszawskiego 1701—1702. Wydał, przedmową i przypisami opatrzył P. Smolarek, Warszawa 1962, PWN