Madajczyk Czesław, Generalna Gubernia w planach hitlerowskich - Pospieszalski, Karol Marian (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1964)
Recenzja: Czesław Madajczyk, Generalna Gubernia w planach hitlerowskich. Studia, Warszawa 1961, PWN