Bibliografia czechosłowackich prac z dziedziny historii państwa i prawa za lata 1956—1960 - Procházka , Vladimír (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1962)
Bibliografia czechosłowackich prac z dziedziny historii państwa i prawa za lata 1956—1960