Siedem tomów Studia Gratiana - Vetulani, Adam (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1961)
Siedem tomów Studia Gratiana [STUDIA GRATIANA post octava Decreti saecularia auctore Consilio commemorationi Gratiani instruendae edita, curantibus Ios. FORCHIELLI — Alph. M. STICKLER, sub auspiciis Instit. Iurid. Universit. Studiorum Bonon., t. I—VII, Institutum Gratianum, Bononise 1953—1959]