Boháček Miroslav, Literatura středověkých právnich škol w rukopisech kapitulní knihovny olomoucké - Vetulani, Adam (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1961)
Recenzja: Miroslav Boháček, Literatura středověkých pràvních škol w rukopisech kapitulní knihovny olomoucké, Rozprawy Československé Akademie Věd, R. 70, z. 7, Praha 1960, s. 87.