Klabouch Jiři, Politický konsens k manželství v Cechách - Kunderewicz, Cezary (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1961)
Recenzja: Jiři Klabouch, Politický konsens k manželství v Čechách (Z novějších dějin manželství v našich zemích), Rozpravy Československé Akademie Věd. 1960, Z. 5, R. 70, Řada společenských věd, Praha 1960, s. 90.