Kronika - CPH 13(1), (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1961)
Zebranie Komisji Historii Zgromadzeń Stanowych (A. Gieysztor) ... 241 Obrona pracy doktorskiej mgra St. Salmonowicza ... 241 Obrona pracy doktorskiej mgr K. Bukowskiej ... 243 Obrona pracy doktorskiej mgr K. Sójki-Zielińskiej ... 245