Mitkowski J.: Pomorze Zachodnie w stosunku do Polski - Weymann, Stefan (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1948)
Recenzja: Józef Mitkowski: Pomorze Zachodnie w stosunku do Polski. Wydawnictwo Instytutu Zachodniego, Poznań 1946. Str. 222