Typy regale solnego na Pomorzu Zachodnim - Procházka, Włodzimierz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1960)
Na marginesie pracy Jerzego Walachowicza, Regale solne na Pomorzu Zachodnim do roku 1295. Czasopismo Prawno-Historyczne, 1959, t. XI, zesz. 1.