Baranowski B., Bartyś J., Keckowa A., Leskiewicz J., Instrukcje gospodarcze dla dóbr magnackich i szlacheckich z XVII—XIX w. - Grodziski, Stanisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1960)
Recenzja: Instrukcje gospodarcze dla dóbr magnackich i szlacheckich z XVII—XIX wieku, Wyd. Bohdan Baranowski, Julian Bartyś, Antonina Keckowa, Janina, Leskiewicz, t. I, Instytut Historii Kultury Materialnej PAN, seria „Źródła do historii kultury materialnej”, Wrocław 1958, s. LXXVIII, 749