Górski K.: Związek Pruski i poddanie się Prus Polsce - Leśnodorski, Bogusław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1951)
Recenzja: Związek Pruski i poddanie się Prus Polsce. Zbiór tekstów źródłowych opracowany pod red. Karola Górskiego. Poznań. Instytut Zachodni 1949. s. XCV + 288