Leśnodorski B.: Dominium Warmińskie (1243—1569) - Hejnosz, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1951)
Recenzja: Leśnodorski Bogusław: Dominium warmińskie (1243—1569). Wydawnictwo Instytutu Zachodniego. Poznań 1949, str. XIV + 128.