„Iura — Rivista Internazionale di Diritto Romano e Antico“ 1950—1956 - Staszków, Michał (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1957)
Recenzja: I. V. R. A. — Rivista Intemazionale di Diritto Romano e Antico, I—VI (1950—1955), Jovene, Neapol.