Społeczne konstruowanie doskonałości w warunkach kapitalizmu akademickiego - Szadkowski, Krystian (ETHICS IN PROGRESS, 2015)
Recenzja książki Richarda Müncha / Review of Richard Münch´s book Academic Capitalism. Universities in the Global Struggle for Excellence (2014).