Rec. Fenomenologia polska a chrześcijaństwo pod redakcją Jakuba Gomułki, Karola Tarnowskiego, Adama Workowskiego Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Jana Pawła II w Krakowie Kraków 2014. - Frycz, Wojciech Maciej (Filozofia Chrześcijańska, 2016)
as in the title