A philosopher on the paths of reflection on culture - Stachewicz, Krzysztof (Filozofia Chrześcijańska, 2022)
Wojciech Daszkiewicz "Byt, człowiek, kultura. Studium z filozofii kultury" (Polskie Towarzystwo Tomasza z Akwinu, Katedra Metafizyki KUL, Lublin 2019)