Fanfikcja - Umerle, Tomasz (Forum Poetyki, 2016)
Hasło prezentuje literacką twórczość fanowską w kontekście poetyki, literackiej twórczości amatorskiej oraz wybranych zagadnień kulturoznawczych i mediologicznych.