Krajobraz pod lasem.O Rhizopolis Joanny Rajkowskiej - Hendrykowski, Marek (Forum Poetyki, 2021)
W artykule zawarto studium analityczno-interpretacyjne poetyki dwu najnowszych instalacji plastycznych autorstwa Joanny Rajkowskiej.