Okno McLuhana. Mem internetowy - Hendrykowski, Marek (Forum Poetyki, 2021)
Interdscyplinarne studium analityczne poświęcone kluczowym zagadnieniom poetyki memu internetowego, jednego z najpopularniejszych gatunków współczesnej ikonosfery i audiosfery.