Seminarium z zakresu transdyscyplinarnych badań naukowych: Challenges in Philosophy and Education - Transdisciplinary Research Seminar - Cern, Karolina M. (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2014)
Seminarium z zakresu transdyscyplinarnych badań naukowych: Challenges in Philosophy and Education - Transdisciplinary Research Seminar