Studencki Punkt Informacji Prawnej „Klinika Prawa – Klinika Praw Dziecka” Uniwersytetu Łódzkiego - Klauze, Magdalena (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2013)
Studencki Punkt Informacji Prawnej „Klinika Prawa – Klinika Praw Dziecka” Uniwersytetu Łódzkiego