Dziesiąty Światowy Dzień Filozofii UNESCO – 17 listopada 2011 r. - Juchacz, Piotr W. (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2012)
Dziesiąty Światowy Dzień Filozofii UNESCO – 17 listopada 2011 r.