Warsztaty z Konstanckiej Metody Dyskusji nad Dylematem (KMDD) w IF UAM - Bardziński, Filip (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2012)
Warsztaty z Konstanckiej Metody Dyskusji nad Dylematem (KMDD) w IF UAM