„Dlaczego Tales patrzył w niebo?” – warsztaty z metody LEGO-LOGOS - Szopka, Marta (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2012)
„Dlaczego Tales patrzył w niebo?” – warsztaty z metody LEGO-LOGOS