Studencki Punkt Informacji Prawnej ‘Klinika Prawa – Klinika Praw Dziecka’ Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego - Sęczkowska, Aleksandra (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2016)
Studencki Punkt Informacji Prawnej ‘Klinika Prawa – Klinika Praw Dziecka’ Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego