Jak Instytut Filozofii UAM celebrował Światowy Dzień Filozofii UNESCO - Huk, Marta Zuzanna (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2014)
Jak Instytut Filozofii UAM celebrował Światowy Dzień Filozofii UNESCO