Otwarte ogólnokrajowe seminaria z filozofii i teorii prawa „Potestas Iudicandi” - Szymanowska, Marta (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2014)
Otwarte ogólnokrajowe seminaria z filozofii i teorii prawa „Potestas Iudicandi”