Filozofowanie z dziećmi: Co czyni rzecz zwyczajną nadzwyczajną? Warsztaty twórcze na 18. Biennale Sztuki dla Dziecka (Poznań 2011) - Malitowska, Anna; Budzińska, Karolina (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2012)
.