Eutanazja – sprawozdanie z dyskusji w poznańskim Paderku - Bardziński, Filip; Szopka, Marta (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2012)
Eutanazja – sprawozdanie z dyskusji w poznańskim Paderku