„W Parku Filozofii – lekcja rozmowy” – II edycja warsztatów filozoficznych dla dzieci w Instytucie Filozofii UAM w Poznaniu - Szopka, Marta (Filozofia Publiczna i Edukacja Demokratyczna, 2012)
„W Parku Filozofii – lekcja rozmowy” – II edycja warsztatów filozoficznych dla dzieci w Instytucie Filozofii UAM w Poznaniu