PhDr. Stanislava Kloferová, CSc. 3.11.1955 – 5.07.2020 - Spinková, Stanislava (Gwary Dziś, 2020)
"V létě tohoto roku jsme se rozloučili s PhDr. Stanislavou Kloferovou, CSc. (* 3.11.1955 – † 5.07.2020), významnou českou lingvistkou, bohemistkou a lexikografkou; a také dobrým a laskavým člověkem".