Magdalena Jaszczyk-Grzyb. Mowa nienawiści ze względu na przynależność etniczną i narodową w komunikacji internetowej. Analiza porównawcza języka polskiego i niemieckiego. Poznań: Wydawnictwo Naukowe UAM. 2021. Pp. 375 - Stawnicka, Jadwiga (Glottodidactica, 2022)
Book review: Magdalena Jaszczyk-Grzyb. Mowa nienawiści ze względu na przynależność etniczną i narodową w komunikacji internetowej. Analiza porównawcza języka polskiego i niemieckiego. Poznań: Wydawnictwo Naukowe UAM. 2021. Pp. 375