Małgorzata Niemiec-Knaś / Andrzej Skwara. Język niemiecki w kształceniu dualnym. Częstochowa: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Humanistyczno-Przyrodniczego im. Jana Długosza w Częstochowie. 2022. S. 183 - Kic-Drgas, Joanna (Glottodidactica, 2022)
Małgorzata Niemiec-Knaś / Andrzej Skwara. Język niemiecki w kształceniu dualnym. Częstochowa: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Humanistyczno-Przyrodniczego im. Jana Długosza w Częstochowie. 2022. S. 183